برای مشاهده تصاویر بصورت اسلایدر، روی یکی از تصاویر کلیک کرده و دکمه Space یا فاصله را از روی کیبرد بفشارید.
الهه غیناقی، مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری گلستان از کارگاه تخصصی پارچه بافی بانوی هنرمند و کارآفرین در شهرستان کردکوی بازدید و مسایل و چالشهای وی را مورد بررسی قرار داد.
کارگاه تخصصی تولیدی و آموزشی هنرهای دستی "چل" با مدیریت بانوی هنرمند، خانم نصرتی با آموزش نساجی و پارچه بافی مدرن و سنتی ، انواع رودوزی ها، چرم دوزی، گلیم بافی، قلاب دوزی و عروسک بافی و ... موجب توسعه مشاغل خانگی در شهرستان می شود.
قوانلو نماینده اداره کل پست استان، مهندس لیلا مقصودلو رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان وجمعی از کارشناسان و مشاوران بانوان دستگاههای اجرایی شهرستان نیز در این بازدید حضور داشتند.